Over Ons

Workconnection is een gevestigde naam als arbeidsdeskundig adviesbureau in noord Nederland. We werken met een team van geïnspireerde mensen die al jaren hun ervaring en expertise inzetten om maatwerk te leveren. We kijken niet alleen naar het probleem, maar ook naar alle betrokkenen en het menselijke aspect. Daarbij houden we het einddoel en regel- en wetgeving goed in het oog.

Kracht van het team

We werken met een multidisciplinair team en hebben daardoor de meest uiteenlopende kennis in huis. Zo hebben we naast arbeidsdeskundigen en jobcoaches ook psychologen, accountmanagers en experts op intercultureel gebied in ons team. We creëren efficiëntie op individueel-, groeps- en organisatieniveau.

Ons doel

We zijn ervan overtuigd dat mensen meer uit hun leven halen als ze zelf de regie in handen hebben. Wij helpen die mensen op weg naar zelfstandigheid, meedoen in de maatschappij, of een betaalde baan. Workconnection ondersteunt gemeenten, organisaties en mensen om doelen te stellen en te realiseren wanneer het gaat over arbeid, mens en gedrag. We zien het als onze taak om het gehele arbeidsproces te verbeteren, waarbij we verder kijken dan de opdracht alleen. We werken integraal, bezitten over de juiste vakkennis, hebben een scherpe en kritische benadering en werken vanuit het totale plaatje. In de praktijk komt dat neer op het inspelen op de verwachtingen van de werknemer en werkgever. We geven advies, maar zetten ons ook in voor de invulling en uitvoering hiervan.