Workconnection

arbeidsdeskundig adviesbureau voor werknemers, werkgevers en overheidsinstellingen

Workconnection

arbeidsdeskundig adviesbureau voor werknemers, werkgevers en overheidsinstellingen

Workconnection

arbeidsdeskundig adviesbureau voor werknemers, werkgevers en overheidsinstellingen

Workconnection

arbeidsdeskundig adviesbureau voor werknemers, werkgevers en overheidsinstellingen

Loopbaanontwikkeling, outplacement en jobcoaching

Heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om je talenten te benutten? Heb je het gevoel dat je niet op de juiste plek zit? Ontvang je een uitkering en wil je dolgraag aan het werk, maar lukt het niet?

Of je nu bij een bedrijf of overheidsinstelling werkt, als werknemer kun je behoefte hebben aan iemand die je helpt bij het ontdekken en ontwikkelen van je kwaliteiten en mogelijkheden.

Als werknemer kun je bij ons terecht met vragen over

Contact

Afspraak maken?
We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Bel 050 31 88 346 of klik hieronder.

Loopbaanontwikkeling

Zoek je hulp bij persoonlijke ontwikkeling of loopbaanontwikkeling? Dan kan coaching uitkomst bieden. Empowerment wordt het ook wel genoemd. Je gaat ontdekken waar je goed in bent, waar je minder goed in bent, wat je motiveert, hoe je rekening kunt houden met je omgeving, wat je angsten en onzekerheden zijn en hoe je daarmee kunt omgaan. Je krijgt handvatten om vorm te geven aan je ambities en een planning te maken om die ambities te realiseren. Dit soort trainingen leveren vooral veel op in groepsverband, want mensen leren van elkaars analyses en feedback.
In bepaalde situaties is individuele coaching of training een betere keuze. Empowerment wordt het ook wel genoemd. We gaan op zoek naar je motivatie en talenten. Tegelijkertijd zetten wij een duidelijk kader neer. Er is voldoende ruimte voor je gevoelens, maar we houden je wel bij de les en werken toe naar heldere doelen.

Loopbaantraject bij outplacement, ziekte of burn-out

Zit je ziek thuis, bijvoorbeeld met een burn-out? Of word je ontslagen? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. We leren je waar je eigen kracht ligt en hoe je die kunt inzetten. We geven je handvatten om vorm te geven aan je ambities en een persoonlijke planning te maken om jouw ambities te realiseren. Tegelijkertijd zetten wij een duidelijk kader neer. Er is voldoende ruimte voor gevoelens, maar we houden je wel bij de les en werken toe naar heldere doelen. We denken out of the box en komen daardoor vaak tot verrassende inzichten.

Bij ziekte of burn-out kunnen kleine aanpassingen op het werk veel verlichting brengen. Als het niet lukt om in je bedrijf te re-integreren, gaan we op zoek naar passend werk bij een andere werkgever. Bij ontslag geeft de begeleiding van Workconnection je voldoende inzicht en zelfvertrouwen om een gefundeerde keuze te maken voor ander werk dat bij je past.

Assessments

Heb je er behoefte aan om door te groeien naar een hoger functieniveau? Wil je onderzoeken wat je mogelijkheden zijn, binnen of buiten je huidige werkomgeving? Moet je uitkijken naar een andere baan? Dan kun je te maken krijgen met een assessment. Je kunt ook zelf om een assessment vragen.

Een assessment wordt ingezet om je competenties te beoordelen. Voor het afnemen van een assessment worden instrumenten gebruikt als intelligentietests, persoonlijkheidsvragenlijsten, interviews en/of werksimulaties. Het is belangrijk dat degene die een assessment afneemt, deskundig, ervaren en zorgvuldig is.

Workconnection en assessments

Zeker is Workconnection deskundig, ervaren en zorgvuldig genoeg om assessments af te nemen! We richten ons met name op ontwikkeling en selectie.
Onze aanpak van ontwikkelassessments is zelfs uniek. Wij activeren namelijk jouw motivatie door je zelf actief te laten meedenken over de gebieden waarin je je wilt ontwikkelen. Om deze motivatie vast te houden kun je aansluitend een coaching-traject doorlopen.

Outplacement

Wil je of moet je uitkijken naar een andere baan? Dan komt er een hoop op je af. Je wilt natuurlijk ergens terechtkomen waar je goed uit de verf komt. Maar waar zou dat kunnen zijn? Heb je eigenlijk wel helder voor de bril wat je belangrijk vindt in een baan en welke kwaliteiten je hebt? En welke eigenschappen zijn bij jou minder goed ontwikkeld?

De professionals van Workconnection kunnen jou helpen. Onze hulp wordt altijd afgestemd op jouw huidige situatie. Je gaat ontdekken welke werkwaarden voor jou belangrijk zijn en hoe een passende baan eruit ziet. Ook ga je je oriënteren op de arbeidsmarkt om je eigen mogelijkheden te ontdekken. Tenslotte koppelen we beroepen aan de resultaten en informatie die je gedurende het traject hebt ingewonnen. Een outplacementtraject besteedt ook aandacht aan de sollicitatieprocedure.

Jobcoaching

Als je op zoek bent naar een baan, kun je soms wel wat hulp gebruiken. Want je wilt wel iets, maar wat eigenlijk? En als je er dan achter bent wat je wilt, hoe kom je daar dan? Alleen is maar alleen, en zelfs als je er goed met anderen over kunt praten, dan nog weten zij vaak niet welke vragen ze moeten stellen of welke tips ze kunnen geven om jou te helpen.
Een professionele jobcoach  weet precies hoe het werkt en wat er komt kijken bij persoonlijke ontwikkeling en de stappen die je wilt zetten.

Workconnection en jobcoaching

De jobcoaches van Workconnection hebben vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen vanuit de Wajong, de WIA en de Participatiewet.
Workconnection kan je helpen en begeleiden bij het vinden van de beste route. Eerst gaan we samen op zoek naar je plannen en doelen. We bekijken je mogelijkheden, je wensen en je talenten. We begeleiden je in het maken van keuzes naar school, werk en bij het aanleren van taken en vaardigheden op het werk.

Traject naar werk

In een uitkeringssituatie kun je je behoorlijk ellendig en alleen voelen. Je wilt dolgraag aan het werk, maar waar? En hoe? Wat zijn je mogelijkheden?

Workconnection biedt mensen vanuit verschillende uitkeringssituaties een individueel traject richting werk aan. Zo’n traject is altijd maatwerk. We maken samen met jou een individueel plan, waarbij we bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een assessment [link naar assessments]. We onderzoeken je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en je gewenste beroep, en gaan samen met jou op zoek naar een geschikte baan.